Koffie & Pedagogiek

Koffie wandelingen

 

Iedere ouder twijfelt weleens, vraagt zich af waarom zijn of haar kind ondanks al die liefde en goede bedoelingen nog steeds niet luistert, opeens boos wordt of zich op een andere manier niet gedraagt zoals je hoopt of misschien wel zoals je verwacht had. Soms twijfel je gewoon even of je het wel goed doet of dat je dingen ook anders zou kunnen doen.

*

Soms heb je dan niet veel nodig, maar is even een paar vragen kunnen stellen en kunnen sparren genoeg. Ook dan bied ik graag een luisterend oor. Terwijl we onder een genot van een kopje koffie (of thee/water) een rondje wandelen - zonder oordeel- met je mee. Even je verhaal kwijt kunnen en met een nieuw inzicht/ praktische tip(s) naar huis gaan. 

*
Wat?  ruimte voor korte vragen en advies bij kleine uitdagingen of om gewoon even te sparren

Locatie: Den Bosch of digitaal

Duur: 30 minuten, inclusief een kopje koffie/thee 

Tarief: 3x voor €90,-

Even sparren met een pedagoog (online of live)

 

Het einde van het jaar nadert. Met feestdagen, corona, etc. heeft dit waarschijnlijk impact op de sfeer thuis. Hoe zorg je er met een paar simpele handvatten voor dat het thuis gezellig blijft?

 

De ruimte om te praten over twijfels, want dat kan opluchten en ze mogen er gewoon zijn! Je mag gaan inzien dat een kind geen perfecte ouder nodig heeft; samen bespreken we 'wat dan wel'.

 

Ik bied je hierbij graag laagdrempelig advies en geef je praktische inzichten mee, passend bij jullie situatie.

 

De afspraak is geheel vrijblijvend. Mijn doel is laagdrempelige pedagogiek te bieden. Mocht ik verder wat voor je kunnen betekenen, dan kunnen we dit uiteraard bespreken

 

Partner & kinderen zijn natuurlijk ook van harte welkom!

*
Wat?  Vrijblijvend even sparren met een pedagoog

Duur: 30 minuten

Tarief: gratis, wel graag even plekje reserveren