Anouk Levert - Pedagoog (MSc.)

Ik droom van een wereld waarin alle kinderen echt gezien en gehoord worden. Dat alle kinderen het gevoel hebben dat ze er mogen zijn er er als unieke persoonlijkheid toe doen.

Ik zou willen dat ouders om hulp durven vragen en weten dat twijfelen mag. Zodat zij aan de bel durven trekken voordat twijfels een probleem worden.

Ik ben geboren en getogen in Amsterdam, maar woon sinds 2021 samen met mijn vriend in Den Bosch. Ik kom graag in Frankrijk, waar een deel van mijn roots liggen. Verder leer ik altijd graag nieuwe mensen kennen en blijf ik altijd graag geïnspireerd, door te blijven ontdekken en leren. Ook tijdens en na mijn studie Pedagogisch Wetenschappen (Msc.) ben ik me altijd graag breed blijven verdiepen. Niet alleen theoretisch, maar ook in de praktijk. 

 

Zo heb ik binnen verschillende functies (beleid, management, opleiding) in de kinderopvang ervaring mogen opdoen en daarbij niet alleen van collega's en ouders, maar vooral ook van kinderen mogen blijven leren. Op dit moment ben ik ook nog parttime werkzaam als pedagogisch coach in de kinderopvang.

 

Vanuit het perspectief van het kind...

Samen met jou probeer ik in de koppies van je kind(eren) te kruipen, om ons bewust te worden van hoe zij een situatie ervaren. Vaak komen we er dan achter dat dit niet eens heel anders is dan wij zouden doen.

 

...denk ik graag mee met jou als ouders.

Want wat zou het mooi zijn als je zou voelen dat twijfelen mag! Dat je je wat minder laat leiden door wat 'moet' of 'hoort'. En vooral dat je loslaat dat het perfect moet. Een kind heeft namelijk geen perfecte ouder nodig, graag begeleid ik je in de zoektocht naar 'wat dan wel'. 

 

Ik geloof er namelijk in dat door vanuit het perspectief van het kind te kijken en je eigen gevoel te volgen je veel meer bereikt dan het blijven zoeken naar gouden opvoedtips of 'de pedagogische waarheid' (die bestaan namelijk niet). 

Ik gun het ieder ouder en kind om met meer vertrouwen dagelijkse opvoedstruggles aan te kunnen gaan.

Meer over mij?

 

Klik op de afbeelding hieronder en lees het artikel:

Er bestaat geen waarheid als het gaat om opvoeden (Kind & Coach magazine, februari 2022)

of neem vrijblijvend contact op als je nog vragen hebt..