Werkwijze & Aanbod

Kennismaking

 

Neem contact op voor een vrijblijvende telefonische/digitale kennismaking. Alle ruimte om rustig kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Voor deze kennismaking worden geen kosten in rekening gebracht. 

 

Vanaf september 2022 bied ik maandelijks weer een aantal gratis sparringessesies aan. Wil je hier alvast meer informatie over ontvangen of alvast op de wachtlijst komen? Stuur me dan een gerust een mailtje via onderstaande button.


Een traject dat bij jullie past

 

 • Na de sparringsessie plan ik de eerste afspraak bij voorkeur bij jullie thuis (of andere bekende omgeving) in. Op die manier kan ik echt op maat met jullie meedenken. 
 • Dit doe ik onder andere door een dagelijkse situatie te observeren, contact te leggen met je kind en de interactie tussen jullie te zien. Daarnaast denk ik natuurlijk mee met jullie twijfels en vragen. Zie het als een soort real-life intake. In plaats van ellenlange formulieren, focussen we hierbij meteen op wat er op dit moment toe doet.

 

Begeleiding op maat

 •  Ieder kind, gezin en situatie is net anders. Net zoals dat er geen pedagogische waarheid bestaat die voor iedereen werkt, hoeft dat ook niet het geval te zijn voor de invulling van een traject. Daarom bied ik naast onderstaande aanbod ook graag in overleg een traject op maat aan.
 • Samen kunnen we na de eerste sessie bepalen of er behoefte is aan een vervolgsessie of traject.

 

Aanbod 

 

Intake en kennismaking

 • Bezoek aan huis (60 min) of in een andere vertrouwde omgeving + verslag 

  Tarieven
  > inclusief bij pakket/abonnement
  > als losse sessie €45
  NB: tarief eenmalig geldig: daarna geldt het reguliere tarief voor losse sessies.

Opvoedtwijfelabonnement

Gedurende deze hele periode sta ik tot beschikking als jouw steuntje in de rug op het gebied van opvoedtwijfels. Een soort alternatief op Google, maar dan anders:

-GEEN algemene tips die voor jullie misschien helemaal niet werken; niet nog onzekerder worden omdat je misschien helemaal niet weet waar je moet beginnen
-WEL een professionele, maar bereikbare sparringspartner die voor je klaar staat en die jou en jouw kind heeft ontmoet, dus vanuit dat perspectief kan meedenken.
-WEL verder kijken dan deze huidige uitdaging of fase > op duurzame wijze kijken naar de opvoedtwijfels en je helpen je kind nog beter te leren begrijpen waardoor je met meer rust en zelfvertrouwen de dagelijkse opvoeding aan kan gaan.

 

 • Start met intake/kennismaking aan huis + terugkoppeling
 • Whatsapp sparringspartner: altijd iemand die even met je even een luisterend oor kan bieden of mee kan denken met je opvoedtwijfels. Op werkdagen binnen 24 uur reactie op korte vragen/opvoedtwijfels
 • Mogelijkheid om tussendoor een belafspraak in te plannen
 • Tweemaandelijkse opvoedtwijfelsmail met actuele onderwerpen

EXTRA: 1 live sessie (aan huis) per half jaar + verslag en telefonische terugkoppeling; zodat ik nog beter af kan stemmen op jouw kind & de opvoedtwijfels die spelen binnen jullie gezin

 

Tarieven start 2022:
6 maanden: €30/maand
1 jaar: €25/maand

 

Opvoedondersteuningsabonnement  

Heb je behoefte aan meer live sessies; zodat ik jouw kan helpen bij die ene uitdaging of aantal opvoedtwijfels waar je tegenaan blijft hikken. Zodat ik de tips en adviezen die ik je geef kan helpen in de praktijk ook daadwerkelijk voor elkaar te krijgen. En om je kind nog beter te leren kennen, zodat je niet alleen nu, maar ook bij toekomstige opvoedtwijfels en -uitdagingen nog beter weet hoe je daarmee kunt omgaan.

 • Alles van het Opvoedtwijfelabonnement
 • 1 Live sessie (aan huis) per maand + verslag
 • EXTRA: boekje met gepersonaliseerde tips, inzichten en informatie voor jullie gezin.

 

Tarieven start 2022:
6 maanden: €80/maand
1 jaar:  €75/maand

 

Losse sessie(s)

 • Basistarief: Sessie van 60 minuten + verslag: €75,-
 • Bij meerdere sessies kunnen we in overleg een pakket op maat samen stellen en geldt er een bijbehorende korting.

 

NB. Anouk Levert Pedagogiek valt onder de KOR (Kleine Ondernemers Regeling). Hierdoor wordt er geen BTW verrekend over de facturen.

 

 


Betaling & voorwaarden

 

 • Bij annulering graag minimaal 24 uur van tevoren afzeggen. Sessies die minder dan 24 uur van te voren worden afgezegd worden voor 50% berekend.
 • Tarieven zijn inclusief voorbereidingen, verslagen en mailcontact tussendoor.
 • Bij uitgebreid pakket/meerdere sessies kunnen we in overleg kijken naar een korting.
 • Vanaf 30 km buiten de gemeente 's-Hertogenbosch worden reiskosten berekend (€0,25 per km)

 

Mocht je oprechte interesse hebben, maar de betaling problemen kunnen opleveren, neem dan even contact op, om de mogelijkheden te bespreken.